Filme Recente :

The Crazies 2010

The Crazies online

Gratis Subtitrat din 2010. Filme online Gratis Subtitrate si filme horror HD.

Film The Crazies Online - Detalii:



Un remake al filmului cu subtitrare original, realizat de George Romero, în anii 1970, Crazies spune povestea a ceea ce se întâmplă după o contagiune foarte contagioasa găseşte drumul său într-o alimentare cu apa din mediul rural, după o accidente de avion clasificate şi transformă anterior, până la locuitorii oraşului în pământ violente ucigaşi dezlănţuite - "Crazies" din titlu. În primul rând că este corect să spunem că noua versiune a Crazies este un film cu mult superioară faţă de original. Povestea este foarte bine stabilit şi se bazează, în general, impuls într-un ritm frumos. Nu te simţi ca şi cum ai fi aruncat orbeşte în acţiune.



Desigur, povestea nu este tocmai nouă. Deşi încă rămâne o premisă strălucit şi a fost fără îndoială unic în anii '70, atunci când original a fost făcut, astăzi am văzut acest tip de lucru de mai multe ori înainte. Filme online gratis, cum ar fi Rec, remake-ul său Carantina, 28 Days Later, continuarea sa, 28 Weeks Later şi remake-ul Dawn of Moartă au saturate o piaţă deja aglomerată - cu, probabil, încă mai mult să vină. Dar, în timp ce este uşor să spui că remake-ul este doar un alt în ciclul de mai sus de filme hd, trebuie de asemenea amintit că, atunci când Romero a făcut iniţial, el a inventat, fără îndoială, un nou gen la fel cum a făcut când a făcut Noaptea of the Dead viaţă: precum şi "mort a reveni la viaţă" gen, Romero ne-a dat "virus ucigas care transformă oamenii normali în ucigaşi nebunie" gen. Realitatea problemei este de a face acele filme în toţi acei ani în urmă, el a fost inventat practic două tipuri de poveste care ar fi exploatate din nou şi din nou în ultimele decenii mai târziu, în totul, de la carti si filme la jocuri video. Dacă cele de mai sus 28 Days Later este creditat cu resurgenţa de film gratis subtitrat zombie, atunci acesta trebuie să fie recunoscut, de asemenea, de debit se datorează prea Romero iniţială "Crazies" film: aceasta nu este o film zombie. În ambele filme online victimele nu sunt morţi de mers pe jos, dar în viaţă şi lovituri cu piciorul, deşi complet nebun.

Vizionare Placuta!

Spune-ne parerea ta despre aceste filme online gratis subtitrate in romana in casuta de comentarii de sub trailerul filmului The Crazies 2010 online HD.

The Crazies online Server 1






Trailer HD The Crazies online subtitrat



Imparte si cu altii :