Filme Recente :

Dalaw 2010

Dalaw online

subtitrat gratis din anul 2010. Filme online Gratis subtitrate si filme horror HD.

Film Dalaw Online - Informatii:


După ce a văzut doar o singură Pinoy filmele de groaza, înainte de asta, eu nu prea am multe să-l compara cu. Dar, în comparaţie cu Hong Kong, coreeană şi japoneză filme de groază, apoi acesta a fost un castron de supa slab. A fost destul de departe de a fi infricosator (din punctul de un occidental de vedere), dar eu sunt sigur că aceasta trebuie să fie semi-infricosatoare pentru telespectatorii din Asia.

Ceea ce ma întrebat despre film, de ce a fost aproape tot din el a fost împuşcat în întuneric sau în condiţii de iluminare slabă. Lipsa de iluminare într-adevăr introdusă în jos plăcerea filme online, pentru că cele mai multe ori a fost greu să facă ce se întâmplă în scene.

Povestea spusa in "Dalaw" a fost destul de bun şi de fapt interesant, facandu-te sa vrei sa stai si sa vedem ce se întâmplă în continuare. Ei au reuşit să construiască o mulţime de suspans în film cu subtitrare, şi că a fost un lucru bun. Filmul gratis sa dovedit a fi la fel de previzibil ca am anticipat. Povestea real, rapid rezumate, merge ceva de genul: Stella se căsătoreşte la Anton, şi se mute împreună într-o casă nouă, împreună cu fiul său Paolo. Dar ceva starneste şi este greşit, există unele întuneric prezenţa în familie. Şi îngrijitorul Olga au abilitatea de a vedea "vizitatori". Deci, ce este că este bantuie familia ...?

 Vizionare Placuta!


Vrem sa stim opinia ta despre aceste filme online gratis subtitrate in romana in casuta de comentarii de sub trailerul filmului Dalaw 2010 online HD.

Dalaw online Varianta 1





Trailer HD Dalaw online subtitrat


Imparte si cu altii :