Filme Recente :

Detention 2010

Detention online

subtitrat gratis din anul 2010. Filme online de groaza si filme horror HD.

Film Detention Online - Informatii:

(Traducere Eng-RO)


Efortului de groază Lame a prins-in-a-clădire-cu-ceva-care-vrea-sa-ucide-mă de tip. În acest exemplu, clădirea este o şcoală, prins în capcană sunt studenţi, care au fost de servire de detenţie; şi ceva este fantoma unor tocilar care a fost închisă într-un incinerator de catre parinti a spus elevilor câţiva ani în urmă ca o glumă, şi, de asemenea: pentru a obţine chiar şi cu el pentru agăţat cu prietena lui de plumb farsor.

Acest filmE ONLINE este amateurishly face. Ah iad, permiteţi-mi să spun doar ea. Este un film gratis prost! De ce? --- Deoarece scris şi de regie este prost. Aţi avut vreodată mâncare de la un restaurant sau un loc să-out, care a fost într-adevăr rău? Doar unele neglijent, mizerie gras, fara gust, poate? Si te intrebi daca oamenii restaurant sunt într-adevăr că incompetenţi sau este că nu le pasă suficient de multe despre ce fac ei? Despre tine? Am cam avut sentimentul că un pic cu acest film cu subtitrare. Când cineva dă sau care serveşte nimic şi este crap, aveţi două opţiuni: să creadă că nu ştiu mai bine, sau să creadă ce fac, dar pur si simplu nu le pasă suficient de multe despre tine sau ceea ce fac.

Vizionare Placuta!



Dorim sa-ti stim parerea aceste filme online gratis subtitrate in romana in casuta de comentarii de sub trailerul filmului Detention 2010 online HD.

Detention online Varianta 1




Detention gratis on-line Varianta 2




Trailer HD Detention online subtitrat


Imparte si cu altii :