Filme Recente :

Film Attack the Block (2011) Online Gratis Subtitrat

Film Attack the Block Online - Scurta descriere din engleza-romana:





Vechea scoala dopeness. E ca si cum Goonies îndeplineşte Shaun Zilei Independenţei întâlneşte Moartă.Totul invazia extraterestră a fost reciclate ca dracu 'în ultimul timp, dar Joe Cornish gasit o modalitate de a face acest lucru se simtă atât de proaspăt şi unic din nou prin care îl conţin la un astfel de cadru unic şi având în acest grup de tineri de huligani lupta înapoi. Nici unul dintre se simte ca aceasta a fost făcut înainte şi, ca urmare filmul nu se plictisitoare pentru o secundă.


Minute mai puţin decât-90 timp de rulare este perfect pentru acest mic ceva, nu permiţându-ne oprim având în distracţie, în scopul de a face timp pentru subplots inutile romantice sau de caractere inutile. Nu există niciodată un moment prost de da în acest sens, un film care nu am nici o problemă să spun este cel mai distractiv am avut pana acum in acest an. Oricine exprimate acesti copii merita un fel de medalie, deoarece toate sunt fantastice, iar pentru majoritatea dintre ei este primul lor loc de muncă. John Boyega în special, în rolul principal ca şef al grupului, este fantastic.


La început am fost sceptic cu privire la caracterul Jodie Whittaker şi ei constantă rulaţi-in-uri cu grupul, dar până la sfârşitul anului am îmbrăţişat cu adevărat dinamică ei cu Moise şi de fapt m-am trezit obtinerea surprinzator emotionala la sfârşitul anului.Totul este doar culori vibrante şi incitante şi de divertisment atat de mult intens. Există o sumă solide de râde tot, dar nu este chiar un filme online despre încercarea de a face să râzi sau încearcă să te sperie. E doar despre distracţie şi reuşeşte aşa admirabil. Se simte adevărată şcoală veche şi am iubit fiecare moment. Toata lumea ar trebui să urmăriţi acest.














Attack the Block online Server 1













Server 2













Trailer HD Attack the Block online subtitrat






Imparte si cu altii :