Filme Recente :

Film Colombiana 2011 online - Filme Noi gratis subtitrate

Colombiana online subtitrat gratis fara intrerupere. Filme online Gratis 2011 de actiune si filme noi HD traduse in romana.






Film Colombiana Online - Rezumat tradus eng-ro:










Colombiana este un alt produs de la fabrica lui Besson, film online de actiune.Povestea începe în 1992 la Bogota, în cazul în care un tip mob, Don Luis, ordinele unui rezultat pozitiv împotriva unui fost asociat al lui, pe care o consideră că l-au trădat, şi, bineînţeles, toată familia sa. Doar tinerii Cataleya Restrepo scapă focuri sângeroase în timpul unei Parkour Chase intens (ce altceva?), Si reuseste sa ajunga unchiul ei, în Chicago, la care ea se jură că ea va deveni un hit-om şi răzbuna familia ei. Fast-forward şi introduceţi Zoe Saldana ca obscen Cataleya ca restul filmului are loc, destul de ciudat, în anul 2007. Cu ajutorul unchiului ei, într-adevăr, Cataleya a crescut pentru a fi un criminal awesomely contract de calificare, au efectuat 22 de locuri de muncă în 4 ani. Cu toate acestea, ea semne de fiecare ucide ei cu un mesaj destinat pentru prada său real, ceea ce face din ea una dintre cele mai FBI dorit. Atunci când FBI-ul decide să divulge ei "criminal in serie" statutul, Don Luis şi oamenii lui ştiu ce e în sus, şi tot Iadul pe pamant.






Daca ati urmarit filme online gratis subtitrate in romana pe site-ul nostru va rugam sa lasati un comentariu sau o nota sub fiecare film online vizionat.






Colombiana online SERVER 1













Server 2













Colombiana GRATIS online - Server 2













Server 3

















Trailer HD Colombiana 2011 online subtitrat






Imparte si cu altii :