Filme Recente :

The Grudge 2 online gratis subtitrat 2006 - Filme Horror Online HD

The Grudge 2 online 2006 subtitrat gratuit. Filme Horror HD si filme de groaza noi cu subtitrarea in romana.






Film The Grudge 2 Online - REZUMAT:






The Grudge 2 este posibil - nu, face ca, probabil, - continuare cel mai de groază am văzut de la Blair Witch 2. De fapt, în multe feluri a fost, probabil, mai rău.


Gândiţi-vă de toate de dvs. jucate-out clişeele filme online de groază; roll-le intr-o mizerie absolută a unui complot-line (care este de fapt trei povesti complet separate), se adaugă un circ de actori rău; şi, în sfârşit, să ia toate de şoc inexorabil şi suspans care a facut The Grudge atât de mare şi de culoare-l drept în toaletă, şi te-ai The Grudge 2.


Sunt un mare fan al genului horror online. Am văzut sute de filme online de groaza, si cred ca The Grudge a fost o capodoperă modernă. Cu toate acestea, Hollywood-ul primit cu siguranta mâinile sale cu privire la continuarea, şi, după cum Hollywood-ul tinde să facă, a facut ceea ce ar fi putut fi o continuare de succes, de divertisment şi cu totul oribil într-o grămadă de abur poo cămilă. Multumesc mult, la Hollywood!Teren bun de nimic din această poveste duce absolut nicăieri, care lasă privitorului sentimentul ca au pierdut de două ore de viaţa lor pe care ei niciodata nu vei primi înapoi. Ceea ce poate deveni factorul său de numai mântuitoare este că, evident, lăsat uşa larg deschisă pentru o treia tranşă. Să sperăm că, atunci când este eliberat tranşă, idioti bumbling de la Hollywood vor trage capul afară şi să urmeze Ju pe serii, mai degrabă decât încercarea de a americaniza o realizare de înaltă calitate japoneză.


Dacă te-a iubit primul pentru aceleaşi motive am facut, cred mea este că veţi urăsc sequel. Desigur, toate acestea sunt doar parerea mea.








Dupa ce ati urmarit Filme Online Horror , va rugam sa scrieti un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.






The Grudge 2 online Server 1













Trailer HD ONLINE






Imparte si cu altii :