Filme Recente :

Hop (2011)

Descriere film: Hop Top online gratis subtitrat 2011

 Categorie Film online: Animatie , Comedie, Filme Online 2011

Am fost suficient de norocos pentru a participa la un screening avansat de Hop în Londra, şi am decis să aducă întreaga familie de-a lungul.

Hop download torrent este un frumos animat, film online amuzant, interesant de familie. Terenul este mult mai sofisticat decât Alvin and the Chipmunks, făcând-o mult mai interesant şi plăcut pentru adulţi, şi iepuraşii şi puii sunt adorabili!

critica doar am este că unele părţi ale filmului sunt prea asemănătoare cu filme de Craciun - ceva ce ar fi de crezut că producătorii ar merge un drum lung pentru a evita! De exemplu, plimbari Easter Bunny o sanie! Este că toate acestea ar putea veni cu!? De asemenea, aş spune exprimate voce sunt mult mai bune decât cele exprimate live action, şi James Marsden nu face o deosebit de convingător, din chiulangiu lucru.

Dar în afară de faptul că, Hop online este o familie de film distractiv, şi aş recomanda acest lucru foarte mult!

De asemenea, cred criticii sunt complet gresit! Nu pot sa cred cat de inexacte sunt comentarii! Când am ieşit din cinema online, fiecare copil în faţa camerei a fost umplut cu satisfacţie şi încântare, asa ca nu asculta la critici.

Filmul Hop 2011 online tradus .

Amestecul de stat-de animaţie-the-art, cu actiune live, Hop spune povestea de benzi desenate de Fred (James Marsden), un out-of-chiulangiu lucru care răneşte accidental Iepurasul de Pasti (vocea lui Russell Brand), şi trebuie să-l ia ca în el recuperează. Ca Fred se lupta cu houseguest cel mai rău din lume, ambele vor învăţa ceea ce este nevoie să crească până în cele din urmă. Filmul este regizat de Tim Hill, director al blockbuster Alvin & the Chipmunks şi produse de Chris Meledandri lui Iluminare Entertainment (Despicable Me).

(Google Traducere)

Hop film online gratis, torrent download descarca Hop 2011, filme gratis subtitrate in romana fara intrerupere


Dati Play filmului online apoi Pauza.Lasati 5-10 min. ca filmul online Hop sa se incarce!


Server 1 - Hop film online






Server 2 - Hop filme online gratis traduse

Trailer Film Online Hop gratis subtitrat in romana fara intreruperi

Imparte si cu altii :