Filme Recente :

King of fighters 2009

King of fighters online

Gratis Subtitrat din 2010. Filme online Gratis Subtitrate in romana si filme actiune HD.



Film King of fighters Online - Detalii:




King of Fighters a fost tocata de toate este demnitatea de îndată ce acesta a intrat de post-producţie, în opinia mea. Acesta a fost sortită eşecului încă de la început. Ciuda a ceea ce ati putea crede, este dotat cu un talent promiţător, dar cu siguranţă nu este afişată aici, în nici un fel. Scenele de lupta se simt desen animat, valorile de producţie se simt ieftine, si am simtit ca am fost plictisitoare vizionarea unui joc video care nu a avut nici mândrie în sine. Aceasta nu ajută faptul că cele mai multe dintre personajele sunt bătături şi antipatic. Maggie Q este singurul lucru watchable despre acest film. Ce doare acest film subtitrat deşi majoritatea, este povestea cheesy. Nu am găsit să fie credibilă ceea ce-aşa-vreodată, nici nu a furnizat nicio valoare de divertisment.

Spectacole. Maggie Q este decent ca de plumb, şi reuşeşte să iasă din acest rahat viu într-un fel. Ea este mult mai bine atunci filmul online merită, şi-l arată. Sean Farris are promisiunea ca un actor, dar aici aroganţa lui este căderea lui. Spre deosebire de Forever Strong în cazul în care el echilibrat cu carisma, care nu este nicăieri pentru a fi văzut aici. Will Yun Lee a intensitate, dar asta e despre asta. Ray Park este mult prea comic şi OTT pentru a fi eficiente. El practic aruncat departe de a şuncă-l ca un bufon ca personajul negativ. David Leitch este OK ca agent, dar nimic mai mult. Francoise Ip este destul de bland, in rolul ei, să ţâşnească unele dialog atroce.

Vizionare Placuta !

Spune-ne parerea ta despre aceste filme online gratis subtitrate in romana in casuta de comentarii de sub trailerul filmului King of fighters 2009 online HD.


King of fighters online Server 1




Trailer HD King of fighters online subtitrat



Imparte si cu altii :