Filme Recente :

The Matrix Reloaded 2003 online subtitrat gratis / Filme online HD

The Matrix Reloaded online 2003 subtitrat gratis. Filme Online HD si filme Aventura noi cu subtitrarea in romana.






Film The Matrix Reloaded Online - REZUMAT:






Acesta este de şase luni mai târziu. Neo si liderii rebelilor au 72 oră până la 250,000 sonde maşină descoperi Zion şi să încerce să-l distrugă. The Matrix Reloaded, continuarea mult-aşteptatul blockbuster-ul 1999 a lovit Matrix, urmează vieţile şi destinele luptătorii pentru libertate din Sion şi continuă ancheta sa în ratiunea noastra de a fi.Versiunea originală a ne uităm la natura realităţii în care trăim şi continuarea ne invită să ne uităm la modul în care răspundem, odată ce vom înţelege că realitatea. Cele mai multe dintre aceleaşi personaje s-au întors: Neo (Keanu Reeves), astfel cum a profeţit One, Morpheus (Laurence Fishburne), ca lider rebel luminaţi, Trinity (Carrie-Anne Moss), ca iubitul lui Neo, si de regretatul Foster Gloria ca Oracle, o doamnă foarte înţelept, care se spune ca este.


Pe masura ce filmul online hd se deschide, sioniştii (sic), se pregătesc să se apere de atacul de santinele. Morpheus este convins Neo poate salva Zion, dar să facă acest lucru el trebuie sa apere toti inamicii pentru a găsi sursa de Matrix. În timp ce Neo are cosmaruri despre soarta finală Trinity, Morpheus apără decizia sa de a elimina Nebucadneţar din prima linie de apărare şi arată interesul reînnoit în fostul său iubit, Căpitanul Niobe (Jada Pinkett Smith). În acelaşi timp, ne bucatica prima noastră din Sion în cazul în care etajul principal, cu alei de fier ruginite şi generatoare de curent electric arata ca sala cazanului remodelat de Titanic. După ce am ascultat un discurs inspirat de Morpheus, etaj întreg erupe intr-o secventa de dans senzual pe muzica techno, intercalate cu scene de Neo şi Trinity a face dragoste. Neo învaţă că trebuie să găsiţi cele mai Keymaker (Randall Duk Kim), singurul care îi poate oferi cu intrarea la sursa de misterios care controlează Matrix. Neo-l piste în jos, dar primul are pentru a obţine trecut un seducător Monica Belluci şi spiritual un francez pe nume merovingiene (Lambert Wilson), care seduce femeile lui cu tort de ciocolată.




Dupa ce vizionati Filme Gratis Online , va rugam sa va spuneti parerea intr-un un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.






The Matrix Reloaded online HD Server 1













Trailer HD ONLINE






Imparte si cu altii :