Filme Recente :

Requiem pour une tueuse (2011) Online HD

Requiem pour une tueuse online

subtitrat gratis . Filme Online 2011 Gratis Subtitrate si filme hd thriller noi fara intrerupere.




Film Requiem pour une tueuse Online - Detalii:








Mortale lovit-om din Europa este de fapt o femeie şi cântă contralto. Cele mai dure agent secret de detaliate pentru a opri ei este un virtuoz chitara. Dacă puteţi înghiţi că şi urmăriţi restul ca pe un thriller dreaptă, ai o varsta mentala de patru. Topuri.


De fapt, aceasta este o hilar trimite-up de trei genuri diferite dintr-o dată: Hitchcockian pisica-a şoarecele şi thriller, Agatha Christie whodunnit şi italiană Giallo. Poate că directorul (pe bună dreptate), se îndoia că producătorii i-ar permite să facă trei filme diferite în acest sens, asa ca el catalogheaza toate trei impreuna. Ceea ce cred că face toată chiar mai amuzant.


Scriptul iese din calea sa de a inventa situaţiile cele mai bizare şi apoi le sabotaj în modurile cele mai bizare posibile. Martor metoda de omor scandalos angajaţi în secvenţa de deschidere, sau episod în cazul în care criminalul foloseşte otrava şi-a îndeplinit contractul, doar pentru a realiza ea este o respiratie departe de a avea o crimă în masă pe CV-ul ei. Toate personajele se comportă ca nişte copii într-o groapă de nisip teren de joaca, setat la fire superba a lui Mesia de Handel. Iar filmul arată fermecătoare, de asemenea, în cele mai bune de moda anilor '70, atât în aer liber şi de inch


Obligată să fie un flop la box-office (cale, mult prea limba-in-obraz pentru mulţimea popcorn-ronţăind), dar ar trebui să devină un clasic cult dacă nu există nici o justiţie în această lume.


Va Dorim Vizionare Placuta !

Spune-ne ce impresie ti-a lasat aceste filme online gratis subtitrate in romana de pe site-ul nostru lasand un comentariu sub trailerul filmului Requiem pour une tueuse 2011 online HD.


Requiem pour une tueuse online







Trailer HD Requiem pour une tueuse online subtitrat


Imparte si cu altii :