Filme Recente :

Transformers 2 Revenge of the Fallen

Transformers 2 Revenge of the Fallen online

subtitrat gratis aparut in anul 2009. Filme online Fara intreruperi si filme SciFi HD.

Film Transformers 2 Revenge of the Fallen Online - Informatii:

(Traducere Eng-RO)

Pentru cea mai mare parte, acest filme online este plimbare fiorul decente ca audienta filmul fara intrerupere merge este în căutarea pentru. Ca o acţiune în mişcare, le-a scene să uimească şi fiorul orice fan infocat. Ca un film science-fiction se află destul de bine. Ea nu supra-explica lucrurile şi nu se arunca în concepte ca puncte centrale de parcelă, care sunt vădit imposibil (Super Novas care ameninţă galaxii întregi, vorbesc despre tine Star Trek). Filmul, de asemenea, face destul de bine pe o notă de comic, şi din punct de vedere de complot generale. Deşi alţii s-au plâns cu privire la importanţa rolului central al lui Sam este puţin probabil ca şi o reşapate din primul film gratis, rezultă prin logic de unde primul film din stânga oprit.

Deşi filmul de actiune este o mulţime de distracţie, aceasta are defectele sale. Din păcate, umorul coboară la sprancene scăzut un pic prea des. De asemenea, gemenii Autobot că Michael Bay aparent iubit atât de mult au fost îngrozitor de enervant. Ei au făcut, de asemenea, slabă faţă de stereotipurile culturale ofensator un pic puternic. Este regretabil că un tânăr din liniile lor de amuzant ar fi putut fi livrate la fel de bine de către personaje complet diferite. De fapt, ei ar fi putut fi mai amuzant provenind dintr-un Autobot mai dreaptă dantelat.Utilizarea a doi gemeni din pură Jar Jar Binks moda (deşi nu la fel de iritant), a fost regretabil având în vedere cât de multe s-au roboţi insuficient exploatate.Comentariu despre curajul coleg de cameră a lui Sam ar fi putut fi în mod neaşteptat hilar care ies din Arcee.

 Va doreste Vizionare Placuta!

Dorim sa-ti stim parerea aceste filme online gratis subtitrate in romana in casuta de comentarii de sub trailerul filmului Transformers 2 Revenge of the Fallen 2009 online HD.

Transformers 2 Revenge of the Fallen online Varianta 1




Transformers 2 Revenge of the Fallen film on-line Varianta 2






Trailer HD Transformers 2 Revenge of the Fallen online subtitrat


Imparte si cu altii :