Filme Recente :

Wrecked (2011) DvdRip Online

Wrecked online

subtitrat gratis. Filme online 2011 si filme thriller HD.

Film Wrecked Online - Informatii:

(Traducere Eng-RO)


Naufragiat este un film online interesant mic buget mic, care are o premisa destul de promiţătoare, care ar trebui să atragă telespectatori (pentru că afişul cu siguranţă nu vor).

Un barbat se trezeste intr-un accident de masina in padure cu nici o idee de cine este sau de ce a ajuns acolo, cu compania lui fiind doar faptul că a corpului mort în scaunul de lângă el. In scurt timp devine evident faptul că ajutorul nu vine şi el are să iasă din maşină. Dar odată ce el este liber, necazurile lui abia au inceput, ca el afla ca el nu este singur în pădure.

Există o mulţime de spus despre acest film mic. Adrien Brody face o treabă excelentă de a afişa cât de dureros şi singuratic ar fi dacă unul a fost prins în această situaţie specială, şi, desigur, filmul cu subtitrare se bazează pe care acţionează lui şi imagini mari şi locul de muncă aparatul de fotografiat. Filmul gratis nu devine prea lent, şi există întotdeauna un punct de nouă parcelă mic sau indiciu care duce privitorul pe.

Desigur, nimeni nu ar trebui să meargă în acest filme online asteapta la o poveste sordida de supravieţuire şi de lupte cu leii de munte. În schimb, ceea ce avem este o explorare psihologică, în cazul în care pădurile servi ca meniurile din spate pentru toate guilts personajului şi dorinţele, şi în curând vom pune la îndoială ceea ce sunt este real şi ce nu este. Gândiţi-vă de J.G. Ballard de "Insula de beton", sau Stephen King "Gerald lui Game".

 Vizionare Placuta !

Dorim sa-ti stim parerea aceste filme online gratis subtitrate in romana in casuta de comentarii de sub trailerul filmului Wrecked 2011 online HD.

Wrecked online Varianta 1






Wrecked online Varianta 2



Trailer HD Wrecked online subtitrat

Imparte si cu altii :