Filme Recente :

Sherlock Holmes A Game of Shadows (2011) online subtitrat

Urmareste Sherlock Holmes A Game of Shadows online subtitrat din 2011 gratis. Filme actiune noi HD cu subtitrarea inclusa si filme online gratis.


Sherlock Holmes A Game of Shadows Online- Cateva detalii(traducere):




Primul trailer pentru Sherlock Holmes: A Game of Shadows este de aşteptat să lovească orice zi acum, şi în curs de pregătire USA Today postat noştri să vadă primul oficial de la Jared Harris în rolul personajului negativ profesorul Moriarty. Warner Bros au lansat, de asemenea, detalii teren pentru sequel.


Iată rezumatul complet:


Robert Downey Jr. reia rolul său de detectiv din lume cele mai faimoase, Sherlock Holmes, şi Jude Law se întoarce ca colegul său formidabil, Dr. Watson, în "Sherlock Holmes:. A Game of Shadows"


Sherlock Holmes online a fost întotdeauna cel mai deştept om din cameră ... până acum. Există un geniu criminal nou la mare profesorul Moriarty (Jared Harris), şi nu numai că este egal intelectual Holmes ", dar capacitatea lui de rău, cuplat cu o lipsă totală de conştiinţă, de fapt, îi poate da un avantaj fata de detectiv de renume .


Atunci când prinţul moştenitor al Austriei este găsit mort, elementele de probă, astfel cum a interpretat de către Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), puncte de la sinucidere. Dar Sherlock Holmes deduce că prinţul a fost victima unei crime, crima, care este doar o piesă dintr-un puzzle mai mare şi mult mai plin de sine, conceput de unul profesorul Moriarty.


Amestecarea de afaceri cu placere, Holmes piese indicii pentru clubul o domnilor subteran, unde el şi fratele său, Mycroft Holmes (Stephen Fry) sunt prăjire Dr. Watson în ultima noapte de celibat. Este acolo că Holmes întâlneşte Sim (Noomi Rapace), un ghicitor ţigani, care vede mai mult decât ea este de a spune şi a căror implicare în asasinarea involuntar prinţului face o ţintă de pe lângă criminal. Holmes abia reuşeşte să salveze viaţa ei şi, în schimb, ea este de acord fără tragere de inimă să-l ajute.


Ancheta devine tot mai periculoasă deoarece conduce Holmes, Watson şi Sim a lungul continentului, din Anglia în Franţa în Germania şi în cele din urmă în Elveţia. Dar viclenia Moriarty este intotdeauna cu un pas înainte ca el se invarte o reţea de moarte şi distrugere, toate parte a unui plan mai mare, care, dacă reuşeşte, va schimba cursul istoriei.


Regizorul Guy Ritchie revine la directe "Sherlock Holmes: A Game of Shadows," follow-up la hit continuare reuneste, de asemenea, producătorii de Joel Silver, Lionel Wigram, Susan Downey şi Dan Lin "Sherlock Holmes.". Bruce Berman serveşte ca producator executiv, cu Steve Clark-Hall co-producator.



Daca ati vizionat filme online gratis subtitrate pe site, va rugam sa va lasati parerea intr-un un comentariu sau sa dati o nota filmului cu subtitrare vizionat.




Sherlock Holmes A Game of Shadows online






Filmul va fi online dupa data de 20 decembrie. 




Trailer HD ONLINE Sherlock Holmes A Game of Shadows 2011




Imparte si cu altii :