Filme Recente :

Spy Kids All the Time in the World online subtitrat gratis in romana / Filme Online Noi

Spy Kids All the Time in the World online
gratuit subtitrat in limba romana fara intrerupere . Filme Online Noi si Filme Online Hd . Filme Animatie
Rezumat la filmul Spy Kids All the Time in the World
Spy Kids 4D este a patra parte a seriei Spy Kids, serie de filme de actiune si aventura pentru copii. Actiunea peliculei graviteaza in jurul celor doi gemeni Rebecca (Rowan Blanchard) si Cecil (Mason Cook) care au o relatie tensionata cu mama lor vitrega, Marisa Cortez Wilson (Jessica Alba). Marisa este fost agent secret al Organizatiei Super Spionilor (OSS) si s-a casatorit cu Wilbur Wilson, un reporter care vaneaza spionii.


Cand pamantul este amenintat cu distrugerea de catre Timekeeper (Jeremy Piven), liderul unei organizatii naziste, Marisa este chemata inapoi la datorie de catre OSS pentru a opri nenorocirea care s-ar putea abate asupra planetei. Marisa lasa Rebeccai un colier special, de care Timekeeper are mare nevoie pentru a-si duce la capat planul diabolic, motiv pentru care il fura din mainile fetei.


Realizand ca nu mai au timp de pierdut, Rebecca si Cecil se hotarasc sa puna deoparte resentimentele fata de Marisa si decid sa o ajute, intervenind si ei in lupta impotriva diabolicului Timekeeper.










Varianta 1 de vizionare a filmului



Varianta 2 a filmului online gratis tradus



trailer HD


Imparte si cu altii :